Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Letar du efter herrskor?

Det är inte sant att män inte bryr sig vad de bär, precis som det inte är sant att alla kvinnor är fanatiska över de skor de bär. Att hålla dessa stereotypa idéer bakom sig kan sägas att skor är en mycket viktig del av allas garderob. Att välja rätt typ av skor med din klänning är lika viktigt som att välja rätt jeans med din skjorta. De flesta män har en tendens att bara ha ett bra par skor så att de kan hitta något att ha på sig vid både formella och informella tillfällen och klara av det.

För män är det ofta ett problem, eftersom en majoritet av dem inte är medvetna om de olika stilarna av skor och de är vanligtvis oklara vad de ska ha med vilken typ av klänning. Det är förmodligen, därför de flesta män håller sig till sina klassiska svarta skor och sneakers.

Till att börja med är tumregeln att alltid välja en sko som matchar byxans färg eller är i en mörkare nyans. Många har tanken att strumpor måste matcha färgen på deras skor – det är inte nödvändigt att vara det. Strumpor är som slipsar, de kan matcha eller kontrastera, men ska passa bra med allt annat. När vi pratar om färgmatchning kanske du vill matcha färgen på våra skor med vårt bälte.

Om vi ​​bär ett par jeans kan vi ha nästan vilken sko som helst, så länge de inte är särskilt glänsande och ser vardagliga ut. Stövlar och sneakers passar bra med jeans, och vi kan till och med tänka på att använda sulor, sandaler eller loafers med våra jeans. Det beror verkligen på vilken typ av skjorta vi har på oss med våra jeans. T-shirts passar bra med sneakers; polotröjor passar bra till loafers; och stövlar passar perfekt med khaki tröjor eller andra avslappnade skjortor.

Om vi ​​bär avslappnade byxor, kan vi gå till dina klassiska svarta herrskor. Skorna vi ska ha beror helt på utseendet vi försöker presentera. Tofsar eller spännen är snyggare i mönstren, medan sömmen är lite på den avslappnade sidan.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar